DotLaatste nieuws
30 april:

DotMijnTTGO verhuist naar jouwNAV.nl

28 april:

DotGO 910 gearriveerd! Review nu online!

27 april:

DotTomTom GO 710 toch ook in aantocht

26 april:

DotGO 910 volgende week in de winkel!

21 april:

DotReserveer TomTom GO 910... GESLOTEN!

18 april:

DotTomTom start met levering nieuwe GO's


 
DotNieuws
Software update 4.40 7 september 2004 Dot 0 reacties

Software update 4.40

TomTom heeft opnieuw een gratis te downloaden software-update uitgebracht. Belangrijkste verbetering: POI's naar wens toevoegen en aanpassen!


Nu al voor de tweede keer sinds de introductie heeft TomTom een nieuwe, gratis software-update uitgebracht. En was de eerste nog wat magertjes, deze 4.40-versie bevat een zeer belangrijke verbetering. Want naast wat klein aanpassingen (zie hieronder), is het nu mogelijk POIís (Point Of Interest) te maken en wijzigen. En daarmee doet de GO in een keer een grote stap naar volwassenheid!

Want behalve dat POIís op het scherm worden getoond, klinkt er ook een instelbaar waarschuwingssignaal op een van te voren aan te geven afstand tot de POI. En dat opent natuurlijk veel perspectieven. Nu immers kan de GO ook worden gebruikt voor het waarschuwen van bijvoorbeeld snelheidscontrolesystemen. Laat de lijsten met coŲrdinaten maar komen!!!

Naast deze grote verbetering heeft TomTom ook een aantal wat kleinere zaken aangepakt. Het gaat dan met name om:


  • de optie om de applicatie in het Portugees, Noors of Fins uit te voeren;

  • bij aanraken van het gebied herhaal instructie (links van de statusbalk) wordt nu de volumeregelaar kort weergegeven. Deze is dan aan te passen;

  • een nieuwe optie om een handmatig opgegeven punt op de kaart te gebruiken als een via (d.w.z. tussenstop op de berekende route);

  • nauwkeuriger ASN (Assisted Satellite Navigation);

  • maximale helderheidsniveau van de weergave verhoogd;

  • klok blijft nauwkeuriger;

  • verschillende wijzigingen en verbeteringen van de kwaliteit.Al met al is de update zeker de moeite waard. Al helemaal omdat ie gratis is. Je kunt de software downloaden vanaf de TomTom [URL=http://www.tomtom.com/support/support.php?ID=3&Language=5&M=0]support-pagina[/URL][tg]_blank[/tg]. De update is uiterst eenvoudig te installeren en handelingen daarvoor worden op de TomTom-site stap-voor-stap uitgebreid beschreven.


Copyright © 2004-2016 jouwSites; Alle rechten voorbehouden jouwSites is een uitgave van jouwMedia bv